Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

Άρης"Δεν θα αγοράσουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας"

Μετά τη συνάντηση με τους αργανωμένους οπαδούς όπου τόνισαν ότι δεν τίθεται θέμα αγοράς ΑΦΜ από άλλη ομάδα, η διοίκηση του Άρη φρόντισε με κάθε επισημότητα να διαψεύσει όσα ακούγονται περί του θέματος χαρακτηρίζοντάς τα ευφάνταστα σενάρια.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης δηλώνει κατηγορηματικά πως κανένα μέλος του δεν ενεπλάκη σε καμία συζήτηση περί υποτιθέμενης αγοράς ΑΦΜ, ούτε έχει εξουσιοδοτήσει κάποιον από την οικογένεια του Άρη να μετάσχει σε τέτοιου είδους συζητήσεις για λογαριασμό του. Τονίζουμε για πολλοστή φορά ότι ουδέποτε μας απασχόλησε η προοπτική αγοράς οποιουδήποτε ΑΦΜ και ούτε πρόκειται να μας απασχολήσει στο μέλλον.
Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να κλείσει τα αυτιά του στην παντελώς αβάσιμη φημολογία που ως μόνο στόχο έχει να πλήξει την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και το πρεστίζ του συλλόγου μας και να τορπιλίσει την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα μέτωπα.
Η ΠΑΕ Άρης καθιστά σαφές πως δεν πρόκειται να σχολιάσει περαιτέρω τα ευφάνταστα σενάρια που βλέπουν τελευταία το φως της δημοσιότητας και επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της, εναντίον οποιουδήποτε θίγει τον σύλλογό μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα