Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός Βόλου για"ύποπτο"ορισμό του Καλογερόπουλου για τρίτη φορά στα πλέι οφ σε ματς της Νίκης Βόλου!

Οι διαιτητές για τη 13η αγωνιστική των πλέι οφ της Β Εθνικής έγιναν γνωστοί το μεσημέρι της Δευτέρας 26/5 και προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου!Όχι για τον ορισμό του δικού τους αγώνα, αλλά για τον ορισμό του διαιτητή Καλογερόπουλου σε τρίτο παιχνίδι στα πλέι οφ σε ματς της συμπολίτισσας Νίκης Βόλου!
Ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ύποπτο ορισμό Καλογερόπουλου σε ένα ακόμα ματς της Νίκης. 
Η ανακοίνωση: «Τα πλέι οφ φτάνουν στο τέλος τους και σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος τα μέλη της ΚΕΔ επιβάλλεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Είναι πραγματικά απορίας άξιον πως τα μέλη της ΚΕΔ όρισαν για μία ακόμη φορά τον κ. Καλογερόπουλο σε αγώνα της Νίκης Βόλου. Είναι απορίας άξιον πως ο κ. Καλογερόπουλος έχει οριστεί να διευθύνει όλα τα κρίσιμα ματς της Νίκης Βόλου στα πλέι οφ, λες και το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεμείνει από διαιτητές.
Εξηγήστε μας κ. Καραμελίδη και κ. Παπακωνσταντίνου, πώς είναι δυνατόν ο κ. Καλογερόπουλος να ορίζεται στο Νίκη Βόλου- Κασσιόπη, στο Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου και τώρα στο Ηρακλής Ψαχνών-Νίκη Βόλου. Η στάση της ΚΕΔ και των μελών της με τον εκ νέου ορισμό του διαιτητή Καλογερόπουλου σε έναν ακόμη αγώνα της Νίκης Βόλου, είναι αδιανόητη έως και προκλητική και σίγουρα δεν είναι τυχαία.
Κύριοι της ΚΕΔ, με τη στάση σας και τις πράξεις σας δυσφημείται το ποδόσφαιρο. Ηρθε η ώρα να παραιτηθείτε. Αλλωστε το καλοκαίρι τελειώνετε ούτως ή άλλως. Πριν παραιτηθείτε όμως, ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του διαιτητή Καλογερόπουλου από τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών – Νίκη Βόλου, μπας και προλάβετε να σώσετε τα προσχήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, καλούμε τον κ. Καλογερόπουλο να δηλώσει ο ίδιος κώλυμα. Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε το κακό που προκαλείτε στο πρωτάθλημα της Football League και έστω και την ύστατη στιγμή κάντε σωστά τη δουλειά σας. Αλλωστε το Μουντιάλ της Βραζιλίας αργεί ακόμα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα