Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μπάρτσα για..Μπερμπάτοφ?

Μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo» η Μπαρτσελόνα ψάχνει για ενίσχυση με έναν ακόμη επιθετικό και μια από τις περιπτώσεις που θα μπορούσε να κοιτάξει είναι κι ο Βούλγαρος σταρ του ΠΑΟΚ!
Όπως αναφέρει το άρθρο οι Καταλανοί ψάχνουν μία περίπτωση αλά… Χένρικ Λάρσον, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Σέλτικ και πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στους Μπλαουγκράνα από το 2004 έως το 2006.
Εδώ κάπου «κολλάει» στην ιστορία και το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!
Στη λίστα της «El Mundo Deportivo» με τις πιθανές επιλογές της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης υπάρχουν αρκετοί έμπειροι επιθετικοί, όπως ο Μάριο Γκόμεζ, ο Λούκα Τόνι, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο Μάρκο Ρούμπεν, ο Φερνάντο Καβενάγκι και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ!
Σενάριο για μετακόμιση του Βούλγαρου στην πρωτεύουσα της Καταλονίας είχε «παίξει» και στο παρελθόν, όταν πριν από δύο χρόνια ο Λιονέλ Μέσι είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Μπερμπάτοφ και είχε χαρακτηρίσει «πιθανή» την απόκτηση του, από τη Φούλαμ όπου αγωνίζονταν ακόμη, πριν μετακομίσει μετά στο Μονακό και έρθει φέτος στον ΠΑΟΚ…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα