Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Να μαζέψει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε ο Απόλλωνας αλλά δεν γλυτώνει το -6 για το ματς με Πανελευσινιακό!

H αντικανονική συμμετοχή έξι αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ταυτοχρόνως στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό,φαίνεται πως θα στοιχίσει την αφαίρεση 6 βαθμών από τον Απόλλωνα. Στην εκδίκαση της υπόθεσης την Πέμπτη (14/4) ο δικηγόρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου,είπε διάφορα...κουφά προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όμως όπως φαίνεται οι φιλότιμες προσπάθειές του δεν θα αποδώσουν καρπούς.
Απόσπασμα απο τα λεγόμενα του δικηγόρου του Απόλλωνα ενάντια στις αξιώσεις ΑΕΛ και Κέρκυρας, αλλά και του Πανελευσινιακού:
«Λένε ότι, αν κερδίσουν την ένσταση, θα έχουν περισσότερες πιθανότητες ανόδου… Με αυτή τη φράση τι έννομο συμφέρον έχουν; Το έννομο συμφέρον είναι πολύ περιοριστικό. Τι θα γίνει αν αφαιρεθούν οι έξι βαθμοί. Η Λάρισα είναι πρώτη, η Κέρκυρα δεύτερη και ο Απόλλων τρίτος. Θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Δεν υπάρχει καμία διαφορά… Είναι τόσο ξεχειλωμένο, ας μου επιτραπεί, αυτό το έννομο συμφέρον, που έτσι, επί παραδείγματι, θα μπορούσε να έχει έννομο συμφέρον μέχρι και ο Αγροτικός Αστέρας, μια και βλέπω στην αίθουσα εκπροσώπους του. Δεν πρέπει να μπείτε στην ουσία της υπόθεσης. Αν μπορούσε να υπάρξει αλλαγή κατάταξης, ναι, τώρα όχι…», είπε ο δικηγόρος του Απόλλωνα Μηνάς Λυσάνδρου απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής, πρωτοδίκη Μαρίνα Μπόζνου
Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης υποστήριξε επίσης ότι υπάρχει διαχωρισμός αλλοδαπών και κοινοτικών ποδοσφαιριστών, ισχυριζόμενος ότι οι «κυανόλευκοι» χρησιμοποίησαν τελικά μόνο τρεις και μάλιστα τους ανέφερε ότι αυτοί ήταν οι Κονέ, Βάντερσον και Φομίν!
Εν συνεχεία επιχείρησε να εστιάσει στο ότι η ένσταση είναι λάθος, καθώς κατονομάζεται μόνο ο Φατιόν (κατά την ακροαματική διαδικασία, πάντως, ο Αλβανός μέσος δεν ειπώθηκε ότι είναι… Έλληνας και ότι έχει καταθέσει χαρτιά ελληνοποίησης). Επίσης, ειπώθηκε από τον Λυσάνδρου ότι κατά την ΟΥΕΦΑ δικαίωμα ένστασης έχουν μόνο οι διαγωνιζόμενες ομάδες, αν και παραδέχθηκε (έστω και εμφανώς πιο χαμηλοφώνως) ότι βάσει των εδώ κανονισμών μπορούν και τρίτες ομάδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα