Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Μπέος: «Μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου γνωρίστηκαν Μαρινάκης-Πούλιος»

Και τί δεν είπε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος στην τηλεοπτική «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Ο Δήμαρχος Βόλου υποστήριξε πως ο δικαστής Πούλιος, ο οποίος εισηγήθηκε την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την υπόθεση Koriopolis, γνωρίστηκε με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου!

«Σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει και κάνοντας μια εκτίμηση, ο κ. Πούλιος ήταν φανατικός οπαδός του μπασκετικού Παναθηναϊκού, είχε διαρκείας και θεωρώ πως η γνωριμία και η επαφή του με τον κ. Μαρινάκη έγινε μέσω της οικογένειας Γιαννακόπουλου. Αυτό έμαθα, χωρίς να σημαίνει κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως στο πρώτο βούλευμα καλώς απαλλάχθηκε ο κύριος Μαρινάκης, για τα υπόλοιπα, θέλω να πιστεύω πως θα λάμψει η δικαιοσύνη», απάντησε σχετικά με την καταγγελία του πως παράγοντας του Παναθηναϊκού εμπλέκεται στην απαλλαγή του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών.

Από 'κει και πέρα, ο Μπέος αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό Grexit και πρότεινε στον Σταύρο Κοντονή: Να κλείσει η ΕΠΟ και να συσταθεί μια διεθνής επιτροπή από την FIFA, η οποία θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα έχει τον πλήρη έλεγχο τους προσεχείς μήνες. «Απαράδεκτο που κλήθηκαν στο Μαξίμου οι κκ. Μαρινάκης-Μελισσανίδης. Δεν είναι αυτοί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγκλημα του κ. Κοντονή που δεν έχει ρωτήσει τη γνώμη ομάδων σε μικρότερες κατηγορίες, αυτές αποτελούν την βάση του ποδοσφαίρου μας» είπε μεταξύ άλλων.

«Πίσω από τον Γκιρτζίκη, που μου θυμίζει τραγουδίστριες που τους έχουν κλείσει το μικρόφωνο και κάνουν πως τραγουδούν, υπάρχει μια συμμορία ανθρώπων για το ποιος θα πάρει το χρίσμα», πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος ενώ τόνισε πως «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα