Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Πόλεμος ανακοινώσεων Ιωνικού με ΟΦΗ!

Για «εικόνες ντροπής» έκανε λόγο ο ΟΦΗ μετά το τέλος του κυριακάτικου (17/4) αγώνα με τον Ιωνικό (1-1), παρουσιάζοντας μία φωτογραφία του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος ήταν… λουσμένος με καφέ έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς.
Οι «κυανόλευκοι» του Ιωνικού με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα (18/4) πήραν θέση για το περιστατικό. Αναλυτικά:
«Είναι γνωστό σε αυτό τον τόπο, πως το φιλοθεάμον κοινό "διψάει" να διαβάζει για επεισόδια και αίσχη στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, και τα ΜΜΕ πατώντας σε αυτή την άκρως εμπορική επιθυμία τους αναπαράγουν γεγονότα -πολλές φορές- μονόπλευρα και αδιασταύρωτα.
Χθες το απόγευμα, με την λήξη του αγώνα Ιωνικός - ΟΦΗ, ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών, μια φωτογραφία που απεικονίζει τον κ. Νιόπλια με ένα λερωμένο πουκάμισο κάνοντας λόγο για "εικόνες ντροπής στην Νίκαια" και για "χυδαίες βρισιές" στο πρόσωπό του. Καλούμαστε λοιπόν να απολογηθούμε δημόσια για χάριν εντυπωσιασμού, για ένα μεμονωμένο γεγονός, την στιγμή που το κάναμε σε προσωπικό επίπεδο.
Έχουν όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον τα γεγονότα που ΔΕΝ διαβάσαμε από κανέναν δημοσιογράφο, και που οδήγησαν τον απλό κόσμο της Νίκαιας σε αυτές τις έντονες αντιδράσεις.
Δεν διαβάσαμε πουθενά για το πούλμαν με τους 40 χούλιγκανς που κατέφτασε στην Νεάπολη 2 ώρες (!) πριν το παιχνίδι, την στιγμή που δεν υπήρχαν οπαδοί του Ιωνικού στο γήπεδο.
Δεν διαβάσαμε πουθενά για την χυδαία επίθεση και τις "εικόνες ντροπής στην Νίκαια" από αυτή την ομάδα οπαδών του ΟΦΗ που επιτέθηκε σε απλούς περαστικούς με κροτίδες, βόμβες μολότοφ, σπρέυ πιπεριού και πέτρες καταστρέφοντας παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις προσόψεις κάποιων κατοικιών. Δεν διαβάσαμε πουθενά πως όταν αυτοί οι ανεγκέφαλοι εισέβαλαν στην άδεια κερκίδα, επιτέθηκαν στους παίκτες του Ιωνικού που εκείνη την στιγμή έφταναν στο γήπεδο.
Ούτε και για ένα 17χρονο παιδί που του άνοιξαν το κεφάλι επειδή έτυχε να είναι στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή.
Ο Ιωνικός δεν επικροτεί σε καμία περίπτωση την βία, και το έχει αποδείξει πολλάκις. Παρόλα αυτά που είχαν γίνει, προστατέψαμε την Διοίκηση του ΟΦΗ από την οργή του απλού κόσμου της Νίκαιας, που είδε τις περιουσίες του διαλυμένες, με τον κ. Φασουλά να αναγνωρίζει όλα τα γεγονότα που προαναφέραμε και να ζητά δεκάδες φορές "συγγνώμη".
Ωστόσο, περιμέναμε και στην επίσημη ανακοίνωση των Κρητικών το απολογητικό αυτό ύφος που αντικρίζαμε καθ' όλη την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, αλλά μάλλον αυτό εξαφανίστηκε μόλις αποχώρησαν από το γήπεδο της Νεάπολης.
ΥΓ. Για ακόμα μια φορά οι δημοσιογράφοι που ήταν απόντες (!) ξέρουν καλύτερα απ' όλους τους υπόλοιπους τα γεγονότα.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα