Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Θα μειωθούν σε 12 οι ομάδες στη Σούπερ Λιγκ όπως θέλει η NOVA?

Συνεδριάζει την Τρίτη 5/7 το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας με βασικό θέμα τις σχέσεις με τη NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος μέχρι το 2019.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι σε καλό επίπεδο έπειτα από τις παλινδρομήσεις της Λίγκας στο πρόγραμμα των πλεί οφ με αποτέλεσμα η NOVA έχει ήδη ενεργοποιήσει ρήτρα 1,2 εκάτ. ευρώ για τη διατάραξη του προγράμματος των πλέι οφ και να προειδοποιεί με παρακράτηση των χρημάτων από το συμβόλαιο εφόσον δεν γίνουν οι αλλαγές που έχει ζητήσει.
Κυριότερη αλλαγή είναι η μείωση των ομάδων σε 12 ή 14 από την μεθεπόμενη περίοδο. Επίσης ζητεί συμμετοχή του πρωταθλητή  στα πλέι οφ και αξιόπιστο διοικητικό μοντέλο στη Σούπερ Λίγκα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε παρατεταμένη κρίση με αφορμή τις αλλαγές στις ημερομηνίες των πλέι οφ, ενώ υπάρχουν προβλήματα επικοινωνίας ακόμη και ενόψει της κλήρωσης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Ιουλίου.
Τέλος υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αν οι απαιτήσεις του συνδρομητικού καναλιού δεν γίνουν δεκτές προτίθεται να ζητήσει μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου κατά 20%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα