Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

"Το σεξ με το Μέσι, σαν να το κάνεις με πτώμα..."!

Η... πολυτάλαντη Χοάνα Γκονσάλες έβγαλε στη φόρα τις επιδόσεις του Λιονέλ Μέσι στο κρεβάτι. Αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί της τότε ο Λίο στο σεξ δεν είναι τόσο ταλαντούχος όσο στην μπάλα!
Η Γκονσάλες είναι από το Περού και κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, την ηθοποιία, το τραγούδι, ενώ έχει συμμετέχει και σε ριάλιτι. Προσφάτως φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό σόου «Η στιγμή της Αλήθειας» και όπως καταλαβαίνετε ρωτήθηκε για τις πιπεράτες στιγμές που πέρασε με τον άσο της Μπαρτσελόνα.
«Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του ήρθε και μου είπε πως θέλει να με γνωρίσει με ένα σημαντικό πρόσωπο. Είχα μεγάλη περιέργεια και μόλις είδα τον Μέσι, που ήταν από τα ινδάλματα μου, έπαθα πλάκα», είπε αρχικά η Γκονσάλες για το ένα και μοναδικό βράδυ που πέρασε με το Μέσι.
Εν συνεχεία το μοντέλο από το Περού έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: «Αμέσως πρόσεξα πως ήταν πολύ ντροπαλός γιατί συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Μου μιλούσε για το Σάντα Φε και δεν θυμάμαι αν μου απάντησε για το αν είχε κοπέλα ή όχι. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι του στο Πουέρτο Μαδέρο.
Εκεί περίμενα περισσότερη... προσπάθεια από εκείνον. Από κάποια φάση και μετά ένοιωσα σαν να κάνω σεξ με ένα πτώμα»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα