Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

"Η Κύπρος έγινε Αλβανία σε επίπεδο στημένων αγώνων"!

Σημαντικά στοιχεία παρέθεσε ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα Κωστάκης Κουτσοκούμνης για τα στημένα ματς στην Κύπρο, μιλώντας στην ετήσια συνέλευση της ΚΟΠ.
Απόσπασμα από όσα είπε στην τοποθέτησή του ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης:
"Το καλοκαίρι πήραμε κάποιες αποφάσεις. Ξεκίνησαν να έρχονται φάκελοι. Πρώτα για το ΑΕΖ-Απόλλωνας, η UEFA δεν καταλόγισε ευθύνες. Σε επικοινωνία με την UEFA ενημερωθήκαμε ότι δεν θα καταλογίζει ευθύνη μέσα από φακέλους. Θα μπορούσε να αποδοθεί ευθύνη από έκθεση για το ματς.
Αλλά η έκθεση δεν βοηθούσε, για αυτό είχα δηλώσει ότι είχαμε πει το καλοκαίρι ότι πήγε στον... βρόντο γιατί άλλαξε τακτική η UEFA. Είχαμε επίσκεψη από δύο άτομα της ομοσπονδίας που μας συντάραξαν.
Μας είπαν επί λέξει ότι η Κύπρος αυτή την στιγμή είναι κοντά στην Αλβανία σε επίπεδο στημένων. Τι σημαίνει αυτό; Σχεδόν καταστραμένο ποδόσφαιρο.
Μας είπαν επίσης ότι ελέγχεται για το στοίχημα και την διαφθορά. Μας είπαν ότι είναι σε εξαιρετικά μεγάλο επίπεδο το πρόβλημα και πως αν η ΚΟΠ δεν λάβει μέτρα θα λάβει η UEFA."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα