Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Φίλαθλοι ΠΑΟ:"Μαρίνο διώξτους όλους τους ξεφτίλες!"

Μετά τη λήξη του ματς έγινε και η «έκρηξη». Οι οπαδοί μαζεύτηκαν πάνω από τη φυσούνα, κατηγόρησαν τους ποδοσφαιριστές για αδιαφορία, με τους παίκτες να αποχωρούν όλοι μαζί με σκυμμένα τα κεφάλια. «Βγάλτε τη φανέλα και φύγετε όλοι», «είστε ξεφτίλες», ήταν μερικά από όσα φώναξε ο κόσμος προς τους «πράσινους». Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν τη γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες ούτε ο Μάρκους Μπεργκ.
Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», ωστόσο, χειροκρότησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που αποχώρησε με τη σειρά του, ύστερα από τις δηλώσεις του στη NOVA, ενώ του φώναξαν: «Διώξ' τους όλους, Μαρίνο. Δεν κάνει κανείς».
Τέλος, μερίδα οπαδών βρέθηκε και στην οδό Τσόχα, έξω από τα αποδυτήρια, φωνάζοντας, ώστε να τους ακούσουν οι ποδοσφαιριστές. Εκεί ήταν που βγήκε μπροστά ο Νίκος Λυμπερόπουλος και άρχισε συζητήσεις για να ηρεμήσει την κατάσταση.
«Ότι βλέπετε αυτό είναι. Παραπάνω δεν μπορούν, αφού υπάρχει πρόβλημα και σε φυσική κατάσταση. Τώρα είναι που χρειάζεται υπομονή από όλους. Το πιο εύκολο είναι να είμαστε ο ένας απέναντι από τον άλλο, αλλά εμείς σας θέλουμε δίπλα μας», υπογράμμισε προς τον κόσμο ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα