Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Στα σκαριά η συγχώνευση Αιγινιακού-Πιερικού

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γιάννη Νιώπας φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στα διοικητικά του Πιερικού,μιας που ο Αιγινιακός δεν φαίνεται να καλύπτει τις φιλοδοξίες του! Στις συζητήσεις του με τον πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο είναι ακόμα και η συγχωνευση των δυο ομάδων της Πιερίας Αιγινιακού και Πιερικού με το ενδεχόμενο να είναι μάλιστα ιδιαίτερα πιθανό!
Κανένας από τους δυο προέρους δεν κρύβουν τις φιλοδοξίες τους για έναν ισχυρί Πιερικό, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου:«Ο κ. Νιώπας είναι ένας παράγοντας που έχει ευρωστία οικονομική, αγαπάει και έχει όνειρα για το ποδόσφαιρο. Έκανε εντυπωσιακή πορεία με τον Αιγινιακό, αλλά χωρίς αυτό να αποτελεί μορφή έπαρσης ή αλαζονείας είναι μικρό ποδοσφαιρικό μέγεθος χωρίς να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του», τόνισε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis για να προσθέσει:

«Με βάση αυτή την τοποθέτηση ζήτησε να συζητήσει με ποιον τρόπο μπορεί να εμπλακεί με τον Πιερικό. Έχουμε ΑΜΚ κατά 300.000 ευρώ και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο της Πιερίας. Όποιος βάλει τα χρήματα παίρνει μετοχές, αλλά δεν γίνεται μεγαλομέτοχος. Μπορεί να συμμετάσχει ο κ. Νιώπας και θα γίνει σημαντικός παίκτης στον Πιερικό. Φυσικά δε θα αντιμετωπιστεί ως απλός μέτοχος. Τον ενδιαφέρει να φτιάξουμε έναν μεγάλο Πιερικό και όχι να έχει την τελευταία λέξη. Ζητούμενο είναι οι φίλαθλοι της Πιερίας να χαίρονται έναν μεγάλο Πιερικό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα