Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Πωλείται ο Απόλλωνας!

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων επισημαίνει πως δεν μπορεί να υπηρετήσει άλλο τον σύλλογο υπό τις παρούσες συνθήκες και θέτει τις μετοχές στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου!
Η σχετική ανακοίνωση:
«Φοβού τους ευεργετηθέντες», κατά τον Σωκράτη, μια φράση που αυτή την εποχή βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ως διοίκηση κατανοούμε πλήρως τους λόγους για τους οποίους ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έχει κηρύξει τον πόλεμο στην ομάδα μας. Επίσης, κατανοούμε απόλυτα γιατί ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δημητρίου είχε, έχει και θα έχει κηρύξει και αυτός από την πλευρά του, πόλεμο στον Απόλλωνα. Αυτό που αδυνατούμε να κατανοήσουμε, είναι η στάση των μελών του σωματείου φιλάθλων «Αναγέννηση Απόλλων» σε μια δύσκολη και εξαιρετικά σημαντική, για το μέλλον της ομάδας, περίοδο.
Για όλα αυτά, ενημερώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, είναι υπό παραχώρηση. Από σήμερα έως και την 1η Μαΐου 2016, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο -ακόμα και τα μέλη του σωματείου φιλάθλων «Αναγέννηση Απόλλων»- να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία παραχώρησης των μετοχών. Από τη δική μας πλευρά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν επιθυμούμε να υπηρετήσουμε άλλο και υπό αυτές τις συνθήκες τον Απόλλωνα Σμύρνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα