Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΑΕ Πανελευσινιακός: «Δεν κερδίζεις έτσι παιχνίδια, κύριε Γούναρη...»

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις του Πανελευσινιακού τόσο για τη φιλοξενία των νησιωτών της Ζακύνθου όσο και για τα σφυρίγματα του διαιτητή Μπαλατσούκα, που οδήγησε τους σταχυοφόρους να φύγου ηττημένοι από τη Ζάκυνθο.
Η διοίκηση της ομάδας της Ελευσίνας, λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας λόγο για κλίμα τρομοκρατίας και ρίχνοντας τις ευθύνες στον πρόεδρο των νησιωτών Στέλιο Γούναρη.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ζάκυνθος όσον αφορά την φιλοξενία, το κλίμα του αγώνα, την διαιτησία καθώς και την όλη αντιμετώπιση που είχαμε ως φιλοξενουμενοι. Ένα από τα ματς κατηγοριας όλου του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, με μια διοίκηση “φάντασμα”, ένα φίλαθλο κοινό ακρως τρομακρατικό και οπαδικό, μια διαιτησία που απεδείχθη πολύ λίγη ως εγκληματική για το σημερινό παιχνίδι, με το πρώτο γκολ παιγμένο “κορώνα γράμματα” και ακύρωση καθαρού γκολ υπέρ μας ως οφσάιντ ενώ τρεις παίκτες βρισκόταν στη γραμμή του τέρματος. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως θα βλέπουμε το ίδιο έργο κατ' επανάληψη ως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
Ας αναφερθούμε τώρα πιο λεπτομερώς στα σημερινά γεγονότα και ο κλήρος πέφτει στον “κύριο” και τα λεγόμενά του από τα μεγάφωνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργώντας ένα κλίμα οπαδικό υπέρ της Ζακύνθου προκαλώντας το φίλαθλο κοινό καθώς με κάθε τρόπο προσπαθούσε να επηρεάσει την ομάδα μας αρνητικά. Δεν κερδίζεις έτσι παιχνίδια Κύριε Γούναρη..
Ερχόμαστε λοιπόν αντιμέτωποι με την προ ημερών δήλωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή για το εξίσου τρομοκρατικό κλίμα που επικράτησε και εντός και εκτός γηπέδου στα πλαίσια της μεταξύ σας αναμέτρησης.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ούτε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιγιάλειος μετά την αναμέτρησή τους με τη ΠΑΕ Λαμία ζητούσε από την ΚΕΔ τη διαγραφή του συγκεκριμένου διαιτητή ονόματι κύριος Μπαλατσουκας.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος Σπυρίδων Δημόπουλος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα