Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ ο ΠΑΣ Γιάννενα για την αδειοδότηση του Πανιωνίου!

Δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πανιωνίου, ο οποίος κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε προϊδεάσει, άλλωστε, για τις κινήσεις που θα έκαναν οι Ηπειρώτες, οι οποίοι ήδη έχουν έτοιμες τις επόμενες κινήσεις τους.
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, θα βρεθεί την Παρασκευή (21/4) στη Νιόν προκειμένου να επισκεφτεί τα γραφεία της ΟΥΕΦΑ και να καταθέσει τον φάκελο που έχει ετοιμάσει.
Άμεση αναμένεται να είναι η αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία εκτός απροόπτου θα στείλει κλιμάκιο προκειμένου να εξετάσει τον φάκελο του Πανιωνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό έχει γίνει και το 2013, όταν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός κόπηκαν και στο Γιουρόπα Λιγκ έπαιξε η Ξάνθη.
Τέλος, μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση από την ΟΥΕΦΑ, δεν θα μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Δεδομένου ότι ο χρόνος πιέζει λόγω του Euro, το πιο πιθανό είναι οι διαδικασίες να τρέξουν γρήγορα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα