Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Δεν κατεβαίνει Χανιά και απειλεί με αποχώρηση από το πρωτάθλημα ο Πανελευσινιακός!

«Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Σπυρίδων Δημόπουλος, οριστικά ανακοινώνει ότι έγινε ακύρωση των εισιτηρίων για το ταξίδι και η ομάδα δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά για την αναμέτρηση με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ».
 H απόφαση αυτή του συλλόγου της Δυτικής Αττικής ήρθε σε συνεχεια των δηλώσεων  του μέλους του ΔΣ Χρήστου Παντιώρα πουμιλούσε για αποχώρηση από το πρωτάθλημα εξαιτίας πολλών παραπόνων που είχαν οι Ελευσίνοι Απόσπασμα των δηλώσεων Παντιώρα: «Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο κάποιοι σωματώδεις τύποι που δεν είχαν καμία σχέση με τις δύο ομάδες που αγωνίζονταν να χαλάνε και να διακόπτουν το παιχνίδι έστω και για λίγα λεπτά. Εμείς είμαστε μια ομάδα που είμαστε πάντα άψογη στη φιλοξενία.
Η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο λεπτό έως το τέλος μέσα στη ζέστη να πάρει τη νίκη. Τη χάσαμε, όμως, από ένα λάθος του επόπτη που έδωσε οφσάιντ ένα έγκυρο γκολ. Τα ίδια πάθαμε στη Ζάκυνθο, όταν ακυρώθηκε γκολ με τρεις παίκτες πάνω στη γραμμή.
Πρέπει να σας πω πως η διοίκηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τελειώσει το πρωτάθλημα, γιατί είναι απίστευτο να μην ορίζονται παιχνίδια όταν πρέπει, να ορίζονται μετέπειτα για την Παναχαϊκή και να μην επικυρώνονται ποινές τυπικές.
Απ' ό,τι γνωρίζω θα υπάρξει έκτακτο Δ.Σ. που θα εξετάσει την παραίτηση από το πρωτάθλημα και να υποβληθεί τη Δευτέρα που θα ανοίξει η διοργανώτρια, ώστε να μην ταξιδέψουμε στα Χανιά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα