Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Παναγόπουλος: "Καραμπινάτη δωροδοκία στο ΟΣΦΠ - Βέροια"

Mε αφορμή την ομολογία του Δημήτρη Αμαραντίδη ο δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στο αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια κάνοντας λόγο για «καραμπινάτη δωροδοκία», ενώ σχολίασε τόσο την στάση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη όσο και τις προθέσεις της Επιτροπής Εξομάλυνσης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5:
Για την ομολογία Αμαραντίδη: «Το θέμα είναι το τι κάνει η αθλητική δικαιοσύνη. Αυτεπάγγελτα πρέπει να ενεργοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και η επιτροπή δεοντολογίας και να εφαρμόσουν αυτούς τους κολοβούς, έστω, κανονισμούς. Το θέμα, όμως, είναι πως η αθλητική δικαιοσύνη που υποβίβασε τον Ηρακλή και άλλες ομάδες για πλαστές ενημερότητες δεν έδειξε ιδιαίτερη σπουδή. Για εμένα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα με το καθεστώς αυτό. Δεν υπάρχει καν διοίκηση στην ΕΠΟ».
Για τις ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο Ολυμπιακός: «Μιλάμε για καραμπινάτη δωροδοκία και η ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υποβιβασμός και αφαίρεση τροπαίων. Οι ίδιες ποινές ισχύουν βεβαίως και για τη Βέροια και για όποια άλλη ομάδα σε ανάλογη περίπτωση. Το θέμα είναι, όμως, ευρύτερο. Τα αρμόδια όργανα είναι όλα στον αέρα. Η Επιτροπή Εξομάλυνσης θέλει να κάνει συγχωνεύσεις, κανείς δεν ξέρει πώς θα λειτουργήσουν οι επιτροπές. Το κλίμα δεν είναι καλό. Ο Κουτσοκούμνης είναι φανερό πως λειτουργεί ως όργανο του Ολυμπιακό. Απορώ πως παγιδεύτηκαν οι υπόλοιποι. Ο Παναθηναϊκός αντιδρά. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι παγιδευμένοι. FIFA και UEFA συνεργάζονται με τους διαφθορείς. Εδώ βλέπουμε τον Γιαννίκο να γίνεται ελεγκτής της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Ο ρόλος του Θεοδωρίδη είναι ύποπτος. Η FIFA έχει μετατραπεί σε έναν οργανισμό μαφιόζων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα