Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Παπαϊωάννου:"Χρεοκοπημένη η Β Εθνική, θα τιναχτεί στον αέρα!"

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στον Metropolis 95,5 την Τετάρτη (16/11) μίλησε για χρεοκοπημένη λίγκα και είπε πως θα τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα εάν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή.
Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αν συνεχίσουμε έτσι, θα τιναχτεί στον αέρα το πρωτάθλημα. Δεν βλέπω εύκολα να βρίσκεται σανίδα σωτηρίας. Έχω εκφράσει την άποψη ότι χορηγοί δεν μπορούν να βρεθούν και πρέπει η κάθε ομάδα να αναλάβει το κόστος. Η Πολιτεία θα έπρεπε να το έχει προβλέψει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Κάποιες ομάδες έχουν πρόβλημα. Φοβάμαι ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλο θέμα».
Σε ερώτηση γιατί το πρωτάθλημα άρχισε, ο ιδιοκτήτης της Λαμίας είπε: «Είχα πει ότι υπήρχαν μεγάλα ερωτηματικά, αλλά έπρεπε κάποτε να ξεκινήσει. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα».
Αν ο ίδιος έχει κάποια πρόταση, απάντησε: «Η λύση είναι ότι πρέπει να εξυγιανθεί η λίγκα. Τα έξοδα είναι τεράστια και πρέπει να ψάξουμε για μικρές χορηγίες. Οι μεγάλες δεν υπάρχουν. Να βρούμε λύσεις εφικτές για την εποχή. Να νοικοκυρέψουμε τη λίγκα. Η άποψή μου είναι ότι δεν βλέπω να βρίσκουμε χρήματα για τα έξοδα των ομάδων».
Σχετικά με το αν τα έξοδα της λίγκας ήταν τόσο μεγάλα, δήλωσε: «Είχε πολλά. Δεν θέλω να τα πω στον αέρα, αλλά είχε μεγάλα νούμερα. Μισθούς των υπαλλήλων, μεγάλα έξοδα, μεγάλους μισθούς... Το θέμα είναι να βγάλουμε τα έξοδά της, γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτό. Είναι απλήρωτα όλα. Η λίγκα είναι χρεοκοπημένη. Δυστυχώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Πληρώνουμε για να προπονούνται οι ποδοσφαιριστές και έχουμε απογοητευτεί όλοι οι πρόεδροι. Εγώ είμαι πλήρως απογοητευμένος. Το ποδόσφαιρο περνά μεγάλη κρίση, όχι μόνο στη Β' Εθνική και δεν βλέπω πού θα πάει αυτό».
Αν βλέπει να δίνει λύση η ΦΙΦΑ, ο Παπαϊωάννου τόνισε: «Δεν ξέρω. Σίγουρα και πριν τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά. Εγώ φώναζα... Θα δείξει αν είναι σωστή λύση, αλλά και σίγουρα πριν δεν ήταν καθόλου καλά. Τη Δευτέρα έχουμε συμβούλιο και πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να προχωρήσει πιο μακριά το πρωτάθλημα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα