Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Βίκτωρας:"Εδώ βρεθήκαμε να έχουμε ξανά στο προσκήνιο τον Γκαγκάτση και ασχολούμαστε και με τον αστείο τον Κουτσοκούμνη!"

Κριτική με βαρείς χαρακτηρισμούς άσκησε την Πέμπτη (17/11) ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» εναντίον Γκαγκάτση και Κουτσοκούμνη.
" Βρεθήκαμε να έχουμε στο ποδόσφαιρο ξανά τον Βασίλη Γκαγκάτση, έχουμε ένα αστείο άνθρωπο που έστειλε η ΦΙΦΑ που λέγεται Κωστάκης Κουτσοκούμνης και τον απασχολεί αν μπορεί να έρθει το μωράκι του στην Ελλάδα.
Καταγγέλλει σήμερα ότι το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι διεφθαρμένο, ενώ είναι το Νο1 εδώ και 15 χρόνια. Η ΦΙΦΑ δεν ασχολείται με την Ελλάδα, ο Ινφαντίνο έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί. Με την Ελλάδα ασχολείται η ΟΥΕΦΑ, γιατί και η Κύπρος ανήκει στην ΟΥΕΦΑ.
Το κακό είναι ότι επελέγη ένας άνθρωπος που σχεδίασε να φέρει ανθρώπους που έχει κάνει επαγγελματικές δουλειές στο παρελθόν και ένας από αυτούς είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Η δε επάνοδος του Γκαγκάτση είχε αποφασιστεί από τον Μάιο από τον Κουτσοκούμνη, που όταν έρχεται στην Ελλάδα τρώει στο σπίτι του κ. Γκαγκάτση. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι στενότατες. Όταν έκανα εγώ την προσφυγή μαζί με το σωματείο να αναβληθούν οι εκλογές γιατί ήταν παράνομες, άρπαξαν την ευκαιρία και έβαλαν τον Γκαγκάτση ως εργαζόμενο.
Ήθελαν να τον βάλουν από την πόρτα αλλά τον έβαλαν από το παράθυρο. Η κυβέρνηση είναι έξαλλη με την επιλογή του Βασίλη Γκαγκάτση. Όλοι μιλάνε για κάθαρση στο ποδόσφαιρο και ο Κουτσοκούμνης έβαλε τον Γκαγκάτση ξανά στο ποδόσφαιρο. Ήδη ασκούν πιέσεις στην Σούπερ Λιγκ να μην υλοποιηθεί η απόφαση της, αλλά δεν θα είναι δύσκολο τελικά να έχει το γραφείο του στη Σούπερ Λίγκα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα